Aktuelt

TV-aksjonen 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen 18. oktober.

Å ha problemer med å regulere sinnet er vanligere enn du tror. Det står stor respekt av å erkjenne at du har et sinneproblem.

Fylkeskommunen deler hvert år ut stipend til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16 - 23 år.

Søknadsfrist 31.august.

• 30. juli: Trøndersk matfestival
  • 1. august: Bønder i byen

Fra og med i dag, 12. august, kan du ringe kommunens Korona-telefon for å bestille time for testing. Telefonen er åpen hverdager 08-16. Kommunen utvider også testkapasiteten og åpningstidene på teststasjonen.

For noen kan influensa gi alvorlige komplikasjoner. Helsegevinsten kan være stor om du vaksinerer deg. Barn og voksne i risikogruppene bør ta influensavaksine årlig.

Utvalg for Folk har lagt forslag om Plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv 2021 ut på offentlig høring. Nå har du anledning til å komme med innspill til planen, og vi vil gjerne høre fra deg.

Høringsfrist: 15. oktober

Informasjon om nye åpnigstider for korona-telefonen for bestilling av testing korona finner du her:

Her er informasjon til reisende om testing ved grenseoverganger:

Prøveprosjektet med elsparkesykler skal i første omgang gå ut sesongen i år. Målet er å se hvordan denne typen «mikromobilitet» fungerer i mellomstore byer. 12. september er det åpning på Festplassen. Ordfører Arnhild Holstad, AtB og TIER er til stede på Festplassen lørdag 12. september fra kl. 12.00 for å markere åpningen. Det blir aktiviteter med fokus på sikkerhet og riktig bruk. I tillegg vil det bli anledning til prøve elsparkesyklene gratis mellom klokken 12.00 og 15.00. Smittevern vil bli ivaretatt.