Aktuelt

Nå kan du sende inn ditt innspill i forbindelse med reguleringsarbeid for  "Namsos avfallsanlegg" på Spillum i Namsos kommune. Frist for innspill er satt til 18.02.2021.

Namsos kommune har i dag to nye tilfeller av koronasmitte. De smittede er nærkontakter til tidligere tilfeller i samme miljø.

Alle hurtigtestene til elever og ansatte som ble satt i karantene torsdag er negative. Kommunen har i dag to nye tilfeller av koronasmitte. Smittesporing er avsluttet og det er ingen nærkontakter.

På grunn av nye nasjonale retningslinjer jobber flere av saksbehandlerne på plan- og byggesak fra hjemmekontor.

De siste dagers smitteutbrudd i Namsos kommune har vært konsentrert i et innvandrermiljø. Miljøet har selv tatt et betydelig ansvar i forbindelse med utbruddet, noe som har vært til stor hjelp i smittesporingsarbeidet.

Smittetrykket er betydelig i vår region, og vi ønsker derfor å forsterke den lokale innsatsen. De nasjonale innstramningene for perioden 04.01.21 til 19.01.21. gjelder.

Namsos kommune har seks nye tilfeller av koronasmitte. Alle de seks tilfellene tilhører samme miljø. I tillegg besøkte en smittet person fra Steinkjer kommune restauranten Viva Napoli 30. desember.

Namsos kommunestyre har i møte 17.12.2020 vedtatt reguleringsplan "endring Peter Øiens gate 1" i Namsos kommune.

Namsos kommune har tirsdag ettermiddag fått bekreftet fire nye registrerte tilfeller med koronasmitte.  Disse kommer i tillegg til de to tilfellene som ble varslet tidligere på dagen.

Emilsen fisk søker om midlertidig videreføring av dagens godkjente areal og lokalitetsbiomasse. Du kan komme med innspill innen 02.02.21.