Aktuelt - Namsos kommune

Koronavirus illustrasjon

Fredag ettermiddag fikk Namsos kommune meldt om to nye koronasmittede innbyggere. Smittesporing er gjennomført.

Publisert 03.09.2021

Hva synes du om det kollektive elsparkesykkeltilbudet i Namsos? Elsparkesykler til leie har blitt utprøvd i Namsos for andre år på rad.

Korona illustrasjon

Namsos kommune fikk i går ettermiddag meldt om tre koronasmittede som alle tilhører samme husstand. I dag er en nærkontakt også bekreftet smittet.

Publisert 02.09.2021
Koronavirus illustrasjon

Namsos kommune fikk i går ettermiddag/kveld rapportert to nye smittede innbyggere.

Publisert 30.08.2021
Koronavirus illustrasjon

En ansatt i barnehage og en person innleid på et arrangement på et utested i Namsos kommune er smittet med korona.

Publisert 28.08.2021

Namsos kommune fikk fredag kveld meldt om to nye tilfeller av coronasmitte.

Publisert 27.08.2021
Kommuneoverlege Anita Carlson.

Ingen ønsker å bli smittet av korona – og ingen ønsker å smitte andre. Og det viktigste du selv kan gjøre for å unngå dette er å vaksinere deg. Det er nemlig ikke-vaksinerte som i all hovedsak smittes, risikerer å bli alvorlig syke, og sprer smitten videre, skriver kommuneoverlege Anita Carlson

Publisert 25.08.2021
Koronavaksine illustrasjon

Namsos kommune skal neste uke (uke 35) vaksinere elever i videregående skole.

Publisert 24.08.2021
Logo friluftslivets uke

Norsk Friluftsliv inviterer hele Norge til å bli med på årets største feiring av friluftslivet - Friluftslivets uke 4.-12. september.

Publisert 19.08.2021

Folkehelseinstituttet anbefaler nå at alle gravide kvinner i Norge får tilbud om vaksine mot covid-19.

Publisert 13.08.2021
Vaksineinformasjon

I Namsos kommune vaksinerer vi både med Moderna og Pfizer fra uke 34. Det betyr at noen ikke får lik vaksine når de skal ta andre dose. Å kombinere vaksiner gir like god beskyttelse og medfører ingen endret risiko for alvorlige bivirkninger, enn det å få vaksine fra samme produsent.

Publisert 10.08.2021
Jente som skriver velkommen til nytt skoleår! på tavle. Smilefjes ved siden og teksten elevene starter mandag 16. august, grunnskolene i Namsos kommune

På kommunens hjemmeside vil du finne nye nettsider til alle grunnskolene i Namsos.

Publisert 10.08.2021

Ut fra status på vaksineringen per nå har kommunen vurdert behovet for drop-in-tilbud, og har kommet fram til at det ikke er nødvendig.

Vi har nå fremskyndet vaksinedosen for flere aldersgrupper, og vi ser at vi klarer å fylle opp timene med innkalling. Dette er årsaken til at vi ikke starter med drop-in.

Det er 1660 personer som er innkalt til vaksinering i uke 32, omtrent alle av disse er kalt inn til dose 2 av korona-vaksinen.

Publisert 10.08.2021

Du kan fritt bestemme om du ønsker å avgi forhåndsstemme eller stemme på valgdagen. Har du avgitt en forhåndsstemme, er det denne som gjelder.

Publisert 04.08.2021

Namsos kommune fikk i dag meldt en person som er bekreftet smittet med Covid-19. Den smittede er ikke bosatt i Namsos, men oppholder seg i kommunen, og vil dermed ikke framgå i kommunens oversikt over smittede.