Publisert 17.02.2021
Koronavirus illustrasjon

Stadig flere innbyggere blir vaksinerte i Namsos kommune, men kommunen når ikke alle. Enkelte opplever bivirkninger av vaksinen, men kommuneoverlegen er ikke bekymret.

Publisert 24.02.2021
Koronavirus illustrasjon

Namsos kommune har mottatt 100 ekstra doser med koronavaksine til helsepersonell. Vaksineringen av aldersgruppen 75 til 84 år holder fram.

Publisert 13.12.2019

I Namsos kommune har vi eiendomsskatt. Det betyr at alle som eier tomt, bolig, fritidsbolig og næringsbygg må betale eiendomsskatt til kommunen. Eiendomsskatten er en viktig inntektskilde for kommunen — for å opprettholde gode kommunale tjenester som skole, barnehage, pleie- og omsorgstjenester - og andre tilbud som, kino, bibliotek, vedlikehold av veier, parker osv.

Publisert 22.02.2021
Koronavirus illustrasjon

Regjeringen viderefører i hovedsak de nasjonale smitteverntiltakene, men innfører enkelte lettelser for barn, unge og studenter. Fra tirsdag 23. februar blir det også endringer i reglene for arrangement og skjenking av alkohol.

Publisert 19.02.2021
Illustrasjonsbilde til ungdomsstipend. aktive ungdommer i siluett på gul og grønn bakgrunn.

Ungdomsstipendet til kulturutøvere skal bidra til å gi unge mennesker innenfor kunst- og kulturfeltet mulighet til videreutvikling innenfor sine felt. Stipendet skal være en anerkjennelse til unge kulturutøvere.

Publisert 16.02.2021
Korona illustrasjon

Innbyggere i Namsos kommune kan dra på vinterferie i Norge. Det er også lov for de som bor andre steder i landet å reise til Namsos kommune i vinterferien. Ferierende oppfordres til å holde avstand til andre og ha få nærkontakter.

Publisert 25.01.2021
Korona illustrasjon

Namsos kommune anbefaler alle innbyggere å unngå unødvendige reiser til - eller besøk fra - områder med ukontrollert utbrudd av muterte varianter av koronaviruset.

Publisert 02.02.2021
Koronavirus illustrasjon

190 personer har fått innkalling til koronavaksinering torsdag og fredag denne uka. Vaksineringen vil foregå på NTE Arena i Namsos.

Publisert 05.02.2021
Stoppekran

Nå kan du sende inn innspill i forbindelse med ny forskrift. Frist for å komme med innspill er 17. mars 2021.

Publisert 09.02.2021

Etter å ha holdt stengt pga vedlikehold og reperasjoner, åpner svømmehallene igjen i dag 9. februar.

Velkommen!