Aktuelt

Fra og med i dag, 12. august, kan du ringe kommunens Korona-telefon for å bestille time for testing. Telefonen er åpen hverdager 08-16. Kommunen utvider også testkapasiteten og åpningstidene på teststasjonen.

Landets kommuner er pålagt å tilby testing alle dager, ikke bare hverdager. Namsos kommune vil derfor nå bemanne vår koronatelefon og teststasjon allerede fra førstkommende helg (15.-16. august).

Mange er sikkert spente på å møte igjen venner, venninner og lærere når skoleåret 2020-2021 starter mandag 17. august. Sommerferien er over og vi skal igjen finne fram bok og blyant, i tillegg til læringsbrett og PC! Avslutningen på forrige skoleår ble spesiell da covid-19 la føringer for hvor mange vi kunne være samlet og hvordan vi skulle ivareta god hygiene.

Vi er alle blitt ufrivillig deltakere i et «maraton», og vi har ikke annet valg enn å jobbe sammen for å komme oss over målstreken. «Maratonet» er verdensomspennende og heter Covid-19.

Fylkeskommunen deler hvert år ut stipend til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16 - 23 år.

Søknadsfrist 31.august.

• 30. juli: Trøndersk matfestival
  • 1. august: Bønder i byen

Velkommen til nytt skoleår!

Lærer og assistenter starter 11. august hvis ikke annen lokal informasjon er gitt. Lærere møter ved sin skole 08.00 hvis ikke annet tidspunkt er avtalt.

Skjema skal brukes av alle som har ansvar for offentlige arrangement.

Ved arrangementer og samlinger med mange mennesker er det nødvendig med grundig risikovurdering og planlegging for å begrense smitterisiko av koronaviruset.

Å ha problemer med å regulere sinnet er vanligere enn du tror. Det står stor respekt av å erkjenne at du har et sinneproblem.

Utearealet ved nyskolen på Namdalseid er ikke klart for bruk ennå.