Aktuelt - Namsos kommune

Publisert 18.05.2022

Her kan du se kommunestyremøtene direkte eller når det måtte passe for deg. Du finner tidligere møter nederst på denne siden.

Publisert 10.05.2022
illustrasjon

Nå kan ungdom komme seg trygt hjem på kveld og natt for en femtilapp.

Publisert 11.05.2022

På Frigjøringsdagen 8. mai var disse veteranene med på arrangementet i NTE-arena.

Publisert 06.05.2022

Personer som er 80 år og eldre får nå tilbud om å ta fjerde dose med koronavaksine. Enkelte personer med alvorlig svekket immunforsvar anbefales å ta fjerde dose. Namsos kommune tilbyr nå begge gruppene å komme og vaksinere seg på nytt.

Publisert 10.05.2022

To år med pandemi har satt en effektiv stopper for store ansamlinger av folk og sosiale arrangementer. Men i år kan vi se fram til en «vanlig» 17. mai, med folkefest, tog og små og store arrangementer over hele kommunen. Vi har intervjuet 17. mai-komiteens leder, Kjersti Tommelstad, for å få et bilde av årets feiring.

Publisert 04.05.2022
Brukte møbler som lampe og sofa på Festplassen, folk ser på og prater.

Lyst på hjelp til å få sykkelen sommerklar, få tips om kompostering, noen gratis møbler eller rett og slett bli kvitt din gamle mobil på en trygg måte? Da er Gjenbruksdagene i Namsos tingen for deg.

Publisert 08.03.2022

Utvalg for plan vedtok i møte den 02.03.2022 å legge privat forslag til reguleringsplan «Geilin endring», datert 22.11.2021, med bestemmelser av lik dato, til offentlig ettersyn i 6 uker. Planforslaget vil ligge ut til høring i perioden 09.03.2022 - 22.04.2022. Høringsfristen forlenges med et par dager på grunn av påskeferie.

Publisert 02.05.2022
Mann og kvinne graver opp rot etter rot og heiser over i lastebil.

Mens sola skinner i det ene øyeblikket, og snøen laver ned i det neste, gjøres Namsos sentrum fin for sommeren. Oransjekledde kommuneansatte, gårdeiere og innbyggere har alle startet med vårpussen etter vinteren.

Publisert 26.04.2022
Soldat legger ned blomsterkrans.

Namsos kommune ønsker sammen med Forsvaret og organisasjonen Veteraner i Namdalen å hedre alle som har deltatt i internasjonale operasjoner for Norge.

Publisert 12.04.2022
Illustrasjon av Namsos sentrum med teksten "Hva skjer med sentrum?"

Namsos kommune får mange spørsmål om hva som skal skje med sentrum av Namsos. Kommunale kontorer flytter hit og dit, det er stort sett tomt i Samfunnshuset og det rives på Nexans-tomta. Hva skjer egentlig med Sentrumsplanen?

Publisert 11.04.2022

På tide å endre kostholdet?

Publisert 22.03.2022
Illustrasjon som viser brualternativer til Jøa.

En fersk rapport viser at bru til Jøa er mulig å bygge. Den nye utredningen av flytebru til Jøa med tilførselsveger skal behandles av kommunestyret i Namsos kommune denne uka.

Publisert 29.04.2022

Endelig kan vi markere jubileet til Namsos by, to år på etterskudd.

Publisert 12.04.2022
Illustrasjon av Namsos sett fra lufta i henhold til ny sentrumsplan.

Namsos kommune er i ferd med å lage en ny og omfattende sentrumsplan for Namsos by. Det kom mange tilbakemeldinger på det første utkastet. Sentrumsplanen er nå revidert og er planlagt politisk behandlet og vedtatt i juni 2022.

Publisert 20.04.2022
Illustrasjonsbilde kulturmidler, penger

Nå kan ditt lag/forening søke om kulturmidler. Link til søknadskjemaet finner du litt lengre ned på siden.

Søknadsfristen er 1. mai 2022.