Namsos kommune

Aktuelt

Namsos kommune har heller ikke i dag nye tilfeller av koronasmitte. – Dette er gode nyheter å ta med seg inn i helga, sier ordfører Arnhild Holstad. 

Namsos kommune har i dag ingen nye tilfeller av koronasmitte.

Namsos kommune har i dag to nye bekreftede tilfeller av koronasmitte. Begge tilfellene har tilknytning til det pågående smitteutbruddet. 

Nå kan du sende inn ditt innspill i forbindelse med forslag til rutetilbud for buss, skoleskyss og fleksibel transport som skal gjelde fra 7. august 2021. Frist for innspill er satt til 24.01.2021.

Logo friskus

Fritidskort for våren 2021 er nå klart, men det blir litt annerledes enn i høst! Namsos Kommune har tatt i bruk en ny løsning for utdeling av fritidskort, og denne nettportalen heter Friskus.

Namsos kommune har i dag ingen nye bekreftede tilfeller av koronasmitte. Seks tidligere smittetilfeller er nå friskmeldte. 

Namsos kommune har i dag seks bekreftede tilfeller av koronasmitte. Alle er nærkontakter til tidligere smittetilfeller i det pågående smitteutbruddet. 

Namsos kommune har i dag fire nye bekreftede tilfeller av koronasmitte. De smittede er nærkontakt og husstandsmedlemmer til påviste tilfeller i det pågående smitteutbruddet i kommunen, og satt dermed i karantene da de ble testet. 

Namsos kommune har i dag ti nye tilfeller av koronasmitte. Alle tilfellene er nærkontakter til gårsdagens smittetilfeller.

Namsos kommune har i kveld fått bekreftet fem nye tilfeller av koronasmitte. Disse kommer i tillegg til de ti som ble bekreftet smittet tidligere i dag. Alle 15 tilhører samme miljø.