Aktuelt - Namsos kommune

Publisert 14.10.2021
Koronavirus illustrasjon

Namsos kommune går nå over fra å melde fortløpende om enkelttilfeller av koronasmitte til å melde eventuell smitte ukentlig.

Publisert 11.10.2021

Sett av helga 21.-24. oktober. Da vil det være mange aktiviteter rundt om i kommunen for å markere at samfunnet åpnes opp etter koronapandemien. SpareBank 1 SMN deler i høst ut til sammen 100 millioner kroner til feiringer og aktiviteter over hele Midt-Norge. Sammen skal vi nå pangstarte Namsos!

Publisert 17.09.2021

For noen kan influensa gi alvorlige helsekomplikasjoner. Barn og voksne i risikogrupper anbefales derfor å ta influensavaksine årlig.

Publisert 30.09.2021

TV-aksjonen 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen 24. oktober.

Publisert 21.09.2021
Arbeidsgruppa i forprosjektet til bangsundhallen er samlet i gymsalen på bangsund skole. de ser mot scenen.

Har du gode idéer og meninger om innhold og aktiviteter i ny flerbrukshall på Bangsund - Bangsundhallen? Hva er viktig å tenke på? Nå kan du melde inn dine tanker og idéer til arbeidsgruppen som skal bearbeide innspillene.

Publisert 01.10.2021
Koronavirus illustrasjon

En person som er bosatt i Namsos kommune er rapportert smittet av korona.

Publisert 28.09.2021
Koronavirus illustrasjon

En innbygger i Namsos kommune har testet positivt på korona.

Publisert 21.09.2021
Jente som sitter på huske, skog i bakgrunnen

Tilbud for elever i 1.-4. klasse i høstferien.

Publisert 16.09.2021

Velkommen til Barnas lørdag på biblioteket i Namsos. Fra uke 38 vil det hver lørdag være ulike tilbud for barn klokka 12.00 på biblioteket i Namsos.

Publisert 24.09.2021
Koronavirus illustrasjon

Regjeringen innfører såkalt nedjustert TISK fra mandag 27. september. Dette betyr at koronasmittede i større grad selv skal varsle nærkontakter og at færre nærkontakter heretter blir nødt til å gå i karantene.

Publisert 27.09.2021
Jente ligger foran juletre holder hendene under hodet gaver på siden

Røde kors tilbyr gratis ferie til barnefamilier med svak økonomi. "Ferie for alle" skal bidra til sosial deltakelse og utvikling, nettverksbygging og inkludering.

Publisert 15.09.2021
koronavaksine, illustrasjon

Regjeringen har bestemt at personer med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om en 3. dose koronavaksine. Innbyggere dette gjelder kan kontakte Namsos kommunes koronatelefon for å avtale vaksinering.

Publisert 14.09.2021

På denne siden finner du lenker til valgresultatet for Stortings- og sametingsvalget 2021.

Publisert 13.09.2021
Bygninger, langvassmoen, tidligere leirskole

Langvassmoen og Kjelbotnet skal nå skifte eiere. I forbindelse med ombygging av Salsnes skole til leirskole har kommunestyret i Namsos bestemt at de to tidligere leirskoler Langvassmoen og Kjelbotn skal selges. Men ikke til hvem som helst.

Publisert 13.09.2021
Logo sterk og stødig

Nå har du muligheten til å bli sterkere og stødigere. Bli med på høstens treningsgrupper for seniorer.