Aktuelt - Namsos kommune

Publisert 30.07.2021

Namsos kommune har fredag fått bekreftet ett nytt tilfelle av koronasmitte. Vedkommende er kjent nærkontakt til en smittet person fra annen kommune, og sitter allerede i karantene.  Smittesporingen har avdekket et lite antall nærkontakter, og disse er nå satt i karantene.

Publisert 30.07.2021

Alle som mottar valgkortet digitalt får tilsendt en varsling om dette på SMS. Når du har fått denne SMS-en er valgkortet ditt tilgjengelig i din digitale postkasse.

Publisert 28.07.2021
To jenter som holder hender og går gjennom en eng

Røde kors tilbyr gratis ferie til barnefamilier med svak økonomi. "Ferie for alle" skal bidra til sosial deltakelse og utvikling, nettverksbygging og inkludering.

Publisert 27.07.2021

Namsos kommune fikk i dag meldt to nye smittetilfeller. Begge er kjente nærkontakter til smittetilfellet som ble meldt sist fredag, og de har sittet i karantene. Smittesporingen er nå avsluttet og nærkontaktene deres er satt i karantene.

Namsos kommunes informasjonssider om korona

Publisert 23.07.2021

Leter du etter planer eller høringer? Da bør du besøke vår planportal.

Publisert 16.07.2021

Torsdag 22. juli 18.00 i NTE Arena, Rock City-bygget.

Publisert 12.07.2021
Koronavirus illustrasjon

En person som har vært på besøk i Namsos kommune i helga har testet positivt for koronasmitte.

Publisert 09.07.2021
Kort over planområdet

Ketil Sandberg og Sandvika hytteforening har engasjert HD Plan & Arkitektur for å gjennomføre og utarbeide detaljreguleringsplan for Sandvika småbåthavn.

Publisert 05.07.2021
Koronavirus illustrasjon

Namsos kommune fikk i dag mandag rapportert en ny smittet. Vedkommende er kjent nærkontakt av personen som testet positivt lørdag.

Publisert 03.07.2021

Namsos kommune fikk i dag melding om en ny koronasmittet person i Namsos. Vedkommende er satt i isolasjon, og har ikke symptomer.