Hender over det ukrainske flagget

Her har vi samlet informasjon om hvordan du kan snakke med barn og ungdom om krigen i Ukraina.

Har du barn som skal begynne på skolen høsten 2022? Innskriving av elever som skal starte i 1. klasse skoleåret 2022-2023 vil foregå i uke 9.

Barnehager og skoler i Namsos kommune går over til grønt nivå fra og med mandag 31.01.22.

Alle barn og unge født mellom 2003 og 2015 i Namsos kommune får kr 1000,- i halvåret til fritidsaktiviteter.

Regjeringen har bestemt å heve det nasjonale tiltaksnivået i barnehager og skoler.

Illustrasjon sinte og galde tanker

Når vi skader oss, trenger vi førstehjelp i form av plaster og sårrens for å hjelpe sår med å gro fortere. Psykologisk førstehjelp skal kunne hjelpe oss å ta gode valg i følelsesmessig vanskelige situasjoner.

Elever sitter ved bærbar PC og arbeider med koding

Vi på 7. trinn var så heldige å få besøk av Ola Kleiven fra Vitensenteret i Trondheim.

Når skal barn med luftveissymptomer være hjemme og når kan de komme tilbake i skole?

Vi gleder oss til skolestart.

Skolene i Namsos kommune har fått nye hjemmesider.