Sommer for barnefamilier i utenforskap

Barnefamilier som risikerer utenforskap kan delta på gratis aktiviteter i sommer.

Barnefamilier i Namsos kommune som er i risiko for å havne i utenforskap tilbys gratis aktiviteter på Grande Gaard i Overhalla i sommer. Tilbudet gjelder onsdag til og med fredag i uke 31.

Formålet med tilbudet er å fremme inkludering. Velferdstilbudet Inn på tunet Trøndelag drifter ordningen med tilskudd gjennom Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Aktiviteter:

Dag 1

Fiske i Namsen. Her får alle fiske fra land. Får du laks får du ta den med deg hjem. Vi har noe fiskeutstyr til de som trenger det, samt redningsvester. De som har fiskeutstyr, tar det med selv. Vi tenner bål og griller pølser til lunsj. 

Dag 2

Golfdag. Vi leier golfklubben med instruktør som viser oss hvordan vil skal spille golf. På området er det et eget klubbhus hvor vi fyrer opp grillen i løpet av dagen. Her kan familiene få grille seg hamburgere og ha en trivelig stund sammen.

Dag 3

Turdag. Historisk vandring med natursti. Turen er ca 1,5 km lang. Den er gruset så det går fint for både sykkel, barnevogn og rullestol. Galleri buret er åpent. Her er det lokale håndverkere som stiller ut. Etter turen er det felles lunsj. Det serveres tomatsuppe med tilbehør. Is til dessert. Vi avslutter dagen med felles aktiviteter på gården. Der er det mulighet for kubbspill, trampoline, badestamp og sauna eller om været tillater det så kan vi bade i Namsen. Før vi avslutter siste dag tar vi en tur innom storstua på gården. Der henger mange medaljer fra blant annet Petter Northug.

Påmelding

Det er begrenset antall plasser. Ta kontakt med forebyggende koordinator Helene B. Johansen på e-post eller telefon om du er interessert. 

Barnefamilier som risikerer utenforskap kan delta på gratis aktiviteter i sommer. (PDF, 281 kB)

Kontakt

Helene Kristin Bertelsen Johansen
Forebyggende koordinator
E-post
Mobil 95 82 66 38