Hva skjer på Sommerhjørnet?

Sjekk ut aktivitetene som er planlagt på Sommerhjørnet i løpet av sommeren! 

Sommerhjørnet er et sommeråpent og sentrumsnært fritidstilbud i Namsos for ungdom til og med 19 år.  

Alle aktiviteter er gratis å være med på. Litt om hver aktivitet:

Gratis kino - Grusomme meg 4

Når: 11. juli kl. 17.30

Gratis kino inkludert popcorn og brus, for gjester på Sommerhjørnet. Vi har reservert noen billetter, påmelding skjer i disken på Sommerhjørnet og vi møtes og går samlet derfra før kinoen. 

Baksnakk med Milie og Zara fra NRK Unormal

12. juli kl. 16:00

Info hentet fra NRK Radio sine nettsider: "Milie og Zara er Norges yngste selverklærte hobbypsykologer, men klarer ikke å løse hverandres problemer engang. Likevel møtes de hver uke for å overbevise deg om at de har fasiten". Milie Birkerlund og Zara Cecilie er kjent fra NRK Unormal og fra Tiktok. 12. juli møtes de på scenen på Sommerhjørnet og er klar for å svare på dine spørsmål – både fra scenen og i samtaler etter showet. Spørsmål kan sendes til sommer_namsos på Snapchat eller leveres anonymt i en boks på Sommerhjørnet på forhånd. Kanskje tar de også med seg litt merch.

Graffiti workshop med Vegar Bakke Larsen

Når: 17. og 18. juli kl. 16:00-19:00

Kanskje har du sett Vegard Bakke Larsen, også kjent som Vebala, male Paintjam, eller jobbe utendørs med utsmykkingsprosjekter? Han har også tidligere vært engasjert i Street Art Camp i Namsos og bidratt til å fargelegge byen vår. Vi trenger å freshe opp lokalene til Sommerhjørnet, og Vebala vil hjelpe oss med det. Her er det mulig å melde seg på workshop og være med å lage graffitikunst som skal henges opp på Sommerhjørnet etterpå. Påmelding skjer i disken på Sommerhjørnet, eller på e-post til Helene Kristin Bertelsen Johansen.

Jente og mann smiler i kamera. Rundt halsen har de "Hawaii-smykke" med blomster laget av plastikk. - Klikk for stort bilde

Hip-hop workshop med Stina Bakkebø

Når: 31. juli kl. 14:30-21:30

Stina Bakkebø er danselærer på Olav Duun videregående skole og på kulturskolen. Meld deg på workshop og lær å danse hip-hop! Vi satser på et lite show for gjestene på Sommerhjørnet som avslutning på workshopen. Påmelding skjer på Sommerhjørnet. 

Gratis kino - Deadpool og Wolverine (aldersgrense 16 år)

Når: 2. august kl. 20:00

Gratis kino inkludert popcorn og brus, for gjester på Sommerhjørnet. Vi har reservert noen billetter, påmelding skjer i disken på Sommerhjørnet og vi møtes og går samlet derfra før kinoen. 

UKM workshop - fotokurs med Maria Bruun

Når: 7. og 8. august kl. 16:00-19:00

Maria Konstanse Bruun er en fotokunstner fra Namsos som har hatt mange utstillinger både nasjonalt og internasjonalt. Nå har du muligheten til å lære av henne på fotokurs i regi av UKM og Sommerhjørnet! Alt du trenger å gjøre er å melde deg på i disken på Sommerhjørnet og ta med din egen mobiltelefon på kurset.

Gaming i den gamle kinoen

I tillegg til alt dette har vi koblet opp Nintendo Switch i den gamle kinosalen på Samfunnshuset, så det er muligheter for gaming på det store kinolerretet. Bare si ifra på Sommerhjørnet, så låser de opp og rigger utstyret. 

Fredagssnadder

Og husk – fredagssnadder fra Braa hver fredag kl. 16:00. Ulike retter hver uke, til kun 50 kroner!

Les mer om Sommerhjørnet

Kontakt

Helene Kristin Bertelsen Johansen
Forebyggende koordinator
E-post
Mobil 95 82 66 38

Adresse

Samfunnshuset

Abel Meyersgt. 12, Namsos

Åpningstider

Åpningstider sommeren 2024:

  • onsdag - lørdag 15:00-21:30