Endelig – nå starter Stolpejakten!

1. juni er det klart for Stolpejakten 2024. På sitt fjerde år er Stolpejakten allerede rukket å bli superpopulær, og årets stolpejakt byr på helt nye opplevelser for både ferske og erfarne stolpejegere! Hva med litt folkedans og laksens kjærlighetsliv?

I Namsos har vi alltid hatt fokus på formidling av kulturarv og lokalhistorie gjennom Stolpejakten. I år kan vi trygt si at noen av medarrangørene har valgt en ny vri på formidlingen.

Blant annet vil Namdalsringen lære stolpejegerne å danse folkedans mens vi er på tur, mens Nasjonalt villakssenter vil lære oss om laksens følelser og kjærlighetsliv på sin egen pedagogisk-humoristiske måte. Namsos kvinne- og familielag på sin side satser på å fortelle oss om kvinnene i kommunens historie.

Mange stolpejaktstolper satt opp langs et gjerde. - Klikk for stort bilde Grethe Tranaas

Sentrumsstolper for alle

Nytt i år er også at alle stolpene i sentrumskartet nå skal være lett tilgjengelige, slik at alle skal ha mulighet til å fullføre et helt kart. Dette er en endring som har vært ønsket av mange og som nå endelig kommer.

I tillegg har sentrumskartet fått lengre varighet enn de andre kartene, slik at du nå har god tid på deg og kan registrere stolper i sentrum ut oktober. 

Bli med på Stolpejakten!

Bli medarrangør

Spørreundersøkelse fra Foreningen Stolpejakten
 

Kontakt

Gudrun Flatebø
Prosjektkoordinator
E-post
Mobil 99 44 93 29