Arnt Ivar blir ny kommunalsjef

Ny toppleder skal lede den kommunale enheten oppvekst og opplæring i Namsos kommune. Arnt Ivar Jakobsen har tidligere vært både lærer, rektor og konstituert leder for grunnskole, og nå sist betongselger.

Kommunedirektør Jostein Grimstad er glad for å få Arnt Ivar Jakobsen med på laget.

– Vi hadde flere gode søkere, og flere var aktuelle for stillingen. Arnt Ivar er både egnet og engasjert, både faglig og ledelsesmessig. Vi har store oppgaver foran oss og jeg ser fram til at Arnt Ivar starter i jobben, forteller Grimstad.

Arnt Ivar Jakobsen jobber i dag i salgsavdelingen i Overhalla Betongbygg.

Ansvar for barn og unge

Den påtroppende kommunalsjefen får overordnet ansvar for nært sagt alle tjenester som omhandler barn og unge i Namsos kommune.

– Jeg gleder meg til å skaffe meg oversikt over alle tjenestene jeg får ansvar for. Men jeg var aldri i tvil om at jeg skulle søke jobben. Å jobbe med barn og unge har alltid ligget mitt hjerte nærmest. Når jeg nå får kombinere dette med overordnet ledelse var valget enkelt, forteller Arnt Ivar Jakobsen.

 

Mann foran vindu, ser i kameraet og smiler - Klikk for stort bildeArnt Ivar Jakobsen blir ny kommunalsjef for opplæring og oppvekst i Namsos kommune. Namsos kommune

 

 

Mer enn 500 ansatte

Over 500 ansatte i Namsos kommune får ny kommunalsjef når Jakobsen etter hvert starter i jobben.

– Jeg er glad i folk og gleder meg til å bli kjent med både ledere og ansatte. De sitter på mye kompetanse. En av mine oppgaver blir å etablere gode strukturer, slik at vi kan jobbe i samme retning over tid, sier Jakobsen.

Arnt Ivar Jakobsen har vært både lærer, rektor og konstituert leder for grunnskole i Namsos kommune.

– Jeg er stolt og ydmyk over å nå få jobben som kommunalsjef. Jeg gleder meg til å løfte i lag for å gi god kvalitet på tjenestene våre. Vi skal være en god kommune for våre innbyggere og en god arbeidsgiver for våre ansatte, forteller Jakobsen.

 

Oppvekst og opplæring i Namsos kommune:

  • Grunnskole
  • Kommunale barnehager
  • Barne- og Familietjenesten
    • Barnevern
    • Helsestasjon
    • PPT (Pedagogisk psykologisk tjeneste)
  • NAV