Vi ønsker å høre hva du mener om framtidens skolestruktur i Namsos kommune.

I 2022 fyller Statland Skole hele 110 år! I den anledning hadde vi noen uker der vi hadde fokus på "den gamle skolen."

Barn som leker med såpebobler

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. I kommunen finnes det en rekke tilbud til ferieaktiviteter for barn og unge.

Hender over det ukrainske flagget

Her har vi samlet informasjon om hvordan du kan snakke med barn og ungdom om krigen i Ukraina.

Har du barn som skal begynne på skolen høsten 2022? Innskriving av elever som skal starte i 1. klasse skoleåret 2022-2023 vil foregå i uke 9.

9. Februar er det den trønderske matmanifestdagen hvor vi feirer vi trønderske råvarer, matopplevelser og matprodusenter.

Barnehager og skoler i Namsos kommune går over til grønt nivå fra og med mandag 31.01.22.

Alle barn og unge født mellom 2003 og 2015 i Namsos kommune får kr 1000,- i halvåret til fritidsaktiviteter.

Regjeringen har bestemt å heve det nasjonale tiltaksnivået i barnehager og skoler.

Illustrasjon sinte og galde tanker

Når vi skader oss, trenger vi førstehjelp i form av plaster og sårrens for å hjelpe sår med å gro fortere. Psykologisk førstehjelp skal kunne hjelpe oss å ta gode valg i følelsesmessig vanskelige situasjoner.