Aktuelt

Alle barn og unge født mellom 2003 og 2015 i Namsos kommune får kr 1000,- i halvåret til fritidsaktiviteter.

Alt=""

Sju elever og fire ansatte i skoler og barnehager har i dag meldt fra til Namsos kommune om at de har testet positivt på korona etter massetestingen før skole- og barnehagestart.

Det er ønskelig at at alle ansatte i skole og barnehage tester seg før de kommer på jobb etter nyttår. Det samme gjelder for skoleelever, og vil også være et tilbud til barnehagebarn.

Alt=""

17 barn og voksne er så langt bekreftet smittet i tilknytning til utbruddet på Bangsund skole. Skolen går over til digital undervisning.

Alt=""

Tallet på koronasmittede elever på Bangsund skole steg i går kveld til seks. Under dagens massetesting har ytterligere fire elever testet positivt.

Regjeringen har bestemt å heve det nasjonale tiltaksnivået i barnehager og skoler.

Alt=""

Fire elever ved Bangsund skole har i dag testet positivt på korona. Det samme har to foresatte. I morgen testes alle elever og ansatte ved skolen.

Illustrasjon sinte og galde tanker

Når vi skader oss, trenger vi førstehjelp i form av plaster og sårrens for å hjelpe sår med å gro fortere. Psykologisk førstehjelp skal kunne hjelpe oss å ta gode valg i følelsesmessig vanskelige situasjoner.

Når skal barn med luftveissymptomer være hjemme og når kan de komme tilbake i skole?

Velkommen til nytt skoleår ved Bangsund skole.