Informasjon om skolen

Skolen

Bangsund skole er en barne- og ungdomsskole med cirka 180 elever og 40 ansatte. Vi har egen SFO som har sine lokaler i skolen. Skolelokalene og uteområdene er seksjonert tydelig mht. småtrinn, mellomtrinn og ungdomstrinn. Områdene rundt skolen er godt egnet og brukes ofte til uteskole og variasjon i undervisningen. 

Visjon og mål

Alle ansatte på skolen er opptatt av at alle våre elever skal ha et trygt og godt læringsmiljø med fokus på felles rutiner og rammer. Vi jobber etter 3 gode begrep, vise respekt, ta ansvar og gi omsorg. Visjonen for skolen er "Vi lærer sammen!"

Beliggenhet

Skolen ligger ca. 12 km sør for Namsos like ved Fylkesvei 17. Vi har her naturskjønn natur og omgivelser med kort vei til naturen som undervisningsarena. Omkranset av små og litt større fjell som Botnfjellet, Håmuren og Klempan med oppmerka stier er dette populære og greie toppturer. Lakseelvene Bogna og Aursunda er bare minutter unna skolen og tettstedet. 

Bangsund skole - veibeskrivelse

Fritid og muligheter

Med landlig beliggenhet og fin natur som nærmeste nabo, ligger forholdene godt til rette for fysisk aktivitet og friluftsliv. Det er et aktivt idrettslag som har grupper for flere ulike idretter som fotball, håndball og ski. I Namsos er det svømmehall innebygd i fjellet og denne brukes i svømmeopplæringen av elevene på Bangsund skole. Bangsund har egen båteierforening med småbåthavn hvor man kan leie båtplass. Jakt og fiske er aktiviteter som drives av mange og det er lokal jeger- og fiskeforening. For musikk-interesserte har vi også en aktiv hornmusikk-forening, mens kulturskolen har tilbud i Namsos. 

Kontakt

Sentralbord
Mobil 97 74 77 61
SFO
Mobil 97 76 26 55
Eva Stein Melhus
Rektor
E-post
Mobil 95 27 42 00