Publisert 08.04.2020

Regjeringen varslet 7. april at åpning av barnehager ​kan skje fra 20. april og skolene fra 27. april. Skolene åpner i første omgang for elever fra 1.-4. klasse. Namsos kommune jobber nå for å kunne åpne skoler og barnehager fra disse datoene for de aktuelle alderstrinnene.

Publisert 08.04.2020

14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer. Fordi det er kort søknadsfrist, er det lagt til rette for at søkerne kan bruke tiden fram mot 14. april på å forberede seg.

Publisert 03.04.2020

Namsos kommune gjenåpner sine utendørs idrettsanlegg med umiddelbar virkning, i tråd med helsemyndighetenes råd. Fortsatt gjelder strenge regler. Treningsgruppene kan ikke bestå av flere enn fem personer, og det skal være minst to meter mellom hver enkelt deltaker.

Publisert 02.04.2020

Namsos kommune ønsker å få tilbakemeldinger fra frivillige lag og foreninger om hvordan korona-pandemien påvirker dere.

Publisert 02.04.2020

Frykter du at ei innepåske kan gjøre deg litt gal i hue?

Bli med på Kulturpåska tjue-tjue!

Namsos kommune vil gi innbyggerne gode kulturopplevelser i påska. Vi håper på go'vær og utepåske, men tilbyr også digitale aktiviteter og opplevelser for alle.

Publisert 01.04.2020

Namsos kommune har over lenger tid planlagt markeringen av sitt 175-års byjubileum 4.-14. juni, med blant annet konserter, utstillinger, vandreteater og byfest. Vi står nå i en situasjon hvor spredning av koronasmitte utvikler seg fort, både i Norge og resten av verden. Namsos kommune har derfor besluttet å utsette jubileumsuka til 2021. Men byens bursdag skal likevel feires 7. juni i år!

Publisert 31.03.2020

Kan vi besøke familie og venner i påska?

Mange familier ønsker å besøke hverandre i påskeferien, og lurer på om det går an. De omfattende tiltakene regjeringen har innført, er for å hindre spredning av koronaviruset. Du kan være smittebærer selv om du ikke merker symptomer. Det beste vi alle kan gjøre akkurat nå er å holde oss mest mulig hjemme.

Publisert 31.03.2020

Namsos legevakt flytter fra Sykehuset Namsos til nye lokaler ved Østre legesenter (Træn lokaler) fra og med 31. mars

Dette gjelder legevakt for

• kveld/natt kl.15.30-08.00
  • helg: lørdag-søndag, hele døgnet
Publisert 30.03.2020

Namdal næringsforening og Namsos kommune gjennomfører i fellesskap en undersøkelse for å høre med næringslivet i kommunen hvordan «ståa» er nå i forbindelse med korona-epidemien.

Publisert 28.03.2020

Her er en  oversikt over de første delrapportene fra Helseundersøkelsen i Trøndelag (HUNT).