Aktuelt

Fra og med i dag, 12. august, kan du ringe kommunens Korona-telefon for å bestille time for testing.  Kommunen utvider også testkapasiteten og åpningstidene på teststasjonen.

Vi er alle blitt ufrivillig deltakere i et «maraton», og vi har ikke annet valg enn å jobbe sammen for å komme oss over målstreken. «Maratonet» er verdensomspennende og heter Covid-19.

Mange er sikkert spente på å møte igjen venner, venninner og lærere når skoleåret 2020-2021 starter mandag 17. august. Sommerferien er over og vi skal igjen finne fram bok og blyant, i tillegg til læringsbrett og PC! Avslutningen på forrige skoleår ble spesiell da covid-19 la føringer for hvor mange vi kunne være samlet og hvordan vi skulle ivareta god hygiene.

Velkommen til nytt skoleår!

Lærer og assistenter starter 11. august hvis ikke annen lokal informasjon er gitt. Lærere møter ved sin skole 08.00 hvis ikke annet tidspunkt er avtalt.

Fylkeskommunen deler hvert år ut stipend til unge idrettsutøvere, trenere og tillitsvalgte i alderen 16 - 23 år.

Søknadsfrist 31.august.

Å ha problemer med å regulere sinnet er vanligere enn du tror. Det står stor respekt av å erkjenne at du har et sinneproblem.

• 30. juli: Trøndersk matfestival
  • 1. august: Bønder i byen

Arrangøren bør på forhånd ha gjort en risikovurdering og laget en gjennomføringsplan.

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet.

Namsos kommune har vedtatt å satse på bredbånd for å sikre næringsliv og husstander best mulig infrastruktur. Utbyggingen er et samarbeidsprosjekt med Trøndelag fylkeskommune og NTE Marked AS.