Vi ønsker å høre hva du mener om framtidens skolestruktur i Namsos kommune.

Barn som leker med såpebobler

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. I kommunen finnes det en rekke tilbud til ferieaktiviteter for barn og unge.

Barnehager og skoler i Namsos kommune går over til grønt nivå fra og med mandag 31.01.22.

Alle barn og unge født mellom 2003 og 2015 i Namsos kommune får kr 1000,- i halvåret til fritidsaktiviteter.

Regjeringen har bestemt å heve det nasjonale tiltaksnivået i barnehager og skoler.

Illustrasjon sinte og galde tanker

Når vi skader oss, trenger vi førstehjelp i form av plaster og sårrens for å hjelpe sår med å gro fortere. Psykologisk førstehjelp skal kunne hjelpe oss å ta gode valg i følelsesmessig vanskelige situasjoner.

Når skal barn med luftveissymptomer være hjemme og når kan de komme tilbake i skole?

Velkommen til nytt skoleår ved Høknes ungdomsskole.

Skolen vår har fått ny og mobilvennlig nettside som skal gjøre det enklere å finne den informasjonen du trenger.