Aktuelt

Vi minner om skolestarterdag for høstens 1. klassinger nå på fredag. Oppmøte foran klasserommene dere møttes på sist torsdag.

Vi ønsker å høre hva du mener om framtidens skolestruktur i Namsos kommune.

Barn som leker med såpebobler

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. I kommunen finnes det en rekke tilbud til ferieaktiviteter for barn og unge.

Hender over det ukrainske flagget

Her har vi samlet informasjon om hvordan du kan snakke med barn og ungdom om krigen i Ukraina.

Innskriving av skolestartere ved Høknes barneskole skjer i uke 9.

Barnehager og skoler i Namsos kommune går over til grønt nivå fra og med mandag 31.01.22.

Alle barn og unge født mellom 2003 og 2015 i Namsos kommune får kr 1000,- i halvåret til fritidsaktiviteter.

Regjeringen har bestemt å heve det nasjonale tiltaksnivået i barnehager og skoler.

Illustrasjon sinte og galde tanker

Når vi skader oss, trenger vi førstehjelp i form av plaster og sårrens for å hjelpe sår med å gro fortere. Psykologisk førstehjelp skal kunne hjelpe oss å ta gode valg i følelsesmessig vanskelige situasjoner.

Illustrasjonsbilde referat, hender som holder en notatbok som det står referat på. Sort/hvit-bilde.

Her kommer referat fra skoleårets første møte i FAUSU (foreldreutvalg og samarbeidsutvalg).