Ledige deltidsstillinger

Vi har våren 2024 hele 10 ledige deltidsstillinger fordelt på 5 stasjoner. En deltidsstilling i brannvesenet kombineres som oftest med en annen fulltidsjobb.  Du finner alle ledige stillinger nederst på denne siden.

Røykdykker, kvinne, ikledd brannbekledning utendørs - Klikk for stort bildeRøykdykker på øvelse i Namsos Jens Martin Olsen

Lav stillingsprosent

Deltidsstillinger i brannvesenet er som regel små, med en stillingsprosent på ca 1. Stillingsprosenten gjenspeiler det antall timer som brukes til øvelse gjennom året. Normalt ligger dette på 2 timer per måned, men det kan variere. I tillegg godtgjøres bæring av nødnettsradio og man får selvfølgelig betalt for medgått tid i forbindelse med opplæring og utrykninger.

Viktig bidrag til lokalsamfunnet

Som brannkonstabel blir du en viktig del av beredskapen i lokalsamfunnet. Hendelsene vi rykker ut på varierer veldig. Alt fra trafikkulykker, arbeidsulykker og helseoppdrag til brann i bygning, skogbrann og drukning. Opplæring vil bli gitt ut i fra behov og i samsvar med den beredskapen stasjonen er rigget for, og man skal ikke være bekymret for at man blir satt i situasjoner man ikke har forutsetning for å mestre.

Alle oppfordres til å søke

Til søkere stilles det flere krav, men de aller viktigste er at du må ha førerkort klasse B og være bosatt i nærhet av stasjonen du søker jobb. Utover det ønsker Namsos brann og redning å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av kjønn, alder eller etnisk bakgrunn.
 

Vi har for tiden følgende ledige stillinger:

Trykk på linken for fullstendig stillingsinformasjon, krav og søknadsportal.

Kontakt

Svein Åge Finseth
Leder, beredskap
Mobil 90 75 50 79