Vil du jobbe hos oss?

Namsos kommune er en framtidsrettet, moderne og allsidig arbeidsplass med omtrent 2000 ansatte. Som Namsos største arbeidsgiver kan vi tilby spennende jobber og muligheter for utvikling.

De fleste ansatte yter tjenester i direkte kontakt med byens innbyggere. Kommunen har et mangfold av tjenester og det meste av ressursene går til barn, helse og omsorg - og til utvikling av byen. Dyktige og motiverte medarbeidere er vår viktigste ressurs.

Søk på ledige stillinger i Namsos kommune

Lærlinger i Namsos kommune

Namsos kommune satser på lærlinger, og hvert år tar kommunen inn nye.

Frist for å søke læreplass i hovedinntaket er 1. mars. Søknader som kommer etter fristen vurderes fortløpende dersom vi har ledige læreplasser i det faget.

Vi tar inn lærlinger i mange forskjellige fag - blant annet helsearbeiderfaget, barne- og ungdomsarbeiderfaget, aktivitørfaget, IKT servicefaget, institusjonskokkfaget, feierfaget og bilmekaniker lette kjøretøyfaget. Vi oppfordrer spesielt de som vil bli lærlinger innen kommuneområde teknisk til å søke lærlingplass i kommunen. Vi opplever at mange søker lærlingplass hos oss.