Sliter du med å betale?

Hvis du har problemer med å betale for tjenester fra Namsos kommune, ta kontakt med oss så hjelper vi deg til å finne en løsning.

Koronasituasjonen

Utbrudd av Koronaviruset fører til store økonomiske konsekvenser for innbyggere og næringsliv. Namsos kommune har derfor besluttet å sette ned rentesatsen for forsinket betaling til kommunen fra 9,5% p.a. til 3% p.a. Endringen gjelder fra i dag og foreløpig til 31.12.2020. Les vedtaket her (PDF, 324 kB)

Endringen vil bidra til at de som har behov for utsatt betaling for varer og tjenester levert av kommunen, vil få en betydelig reduksjon av kostnaden med utsatt betaling.

Sammen finner vi en løsning

Namsos kommune henstiller på generelt grunnlag alle som av ulike årsaker har problemer med å betale for varer og tjenester fra kommunen, om å ta kontakt.

Midtre Namdal lønn og regnskap - innfordring

Besøk oss: