Ny portal for alle lag og foreninger i Namsos kommune - Namsos kommune

Ny portal for alle lag og foreninger i Namsos kommune

Friskus er en portal hvor alle lag og foreninger kan dele sitt budskap med innbyggerne i Namsos, og Friskus er portalen hvor vi vil dele ut fritidskortet i fremtiden.

Friskus - kommunens nye portal for lag og foreninger

Nå er endelig Friskus klar, og vi er klar for å ta den i bruk!

• Alle små og store lag og foreninger i kommunen er velkommen til å gå inn på www.namsos.friskus.com hvor dere kan lage profil og side for laget deres.
  • Vi anbefaler alle å lage en personlig profil først, for så å opprette en lagside etterpå.
  • Håper dere kan hjelpe oss med å fylle denne portalen med god informasjon til nytte for befolkningen i Namsos.

Skal laget ditt tilby Fritidskortet våren 2021?

Da må laget/foreningen registrere seg i portalen.

Hvis dere skal være tilbyder av fritidskortet våren 2021, må dere opprette en egen "side" for deres lag.

Trenger du hjelp til å opprette profil?

Lær deg å bruke Friskus - bli med på webinar i januar 2021

Det vil bli arrangert to digitale webinarer på nyåret hvor dere kan være med og få opplæring i:

• hvordan dere oppretter profil
  • hvordan dere kan bruke friskus til å promotere deres lag/forening
  • hvordan fritidskortløsningen blir levert.

Webinarene er åpent for alle, og vi anbefaler flest mulig å delta på dette.

Påmelding webinar gjør dere ved å følge lenkene under:

Vi oppfordrer at alle i forkant av webinaret gjør følgende:

1. Gå inn på namsos.friskus.com
  2. Trykk på "Logg inn" - opprett deg en personlig brukerkonto
  3. Trykk øverst på "Bli arrangør" og fyll inn informasjon om ditt lag/organisasjon

Alle lag som deltar bør ha klart kontoinformasjon o.l i forkant, evt at kasserar er med i webinaret

Vi anbefaler alle å bruke google chrome nettleser til webinaret, og at du har klart litt informasjon om deres kontonummer for innbetalinger, priser/kontigentpriser o.l.

Det blir lagt opp til praktisk veiledning underveis, stille spørsmål m.m. Påmeldte vil få tilsendt videolink i friskus i egen melding.

Bernt Kristiansen
prosjektleder Fritidskort