Namsos helsehus - Namsos kommune

Namsos kommune

Namsos helsehus

Namsos helsehus

Namsos helsehus er et av tre sykehjemstilbud i Namsos kommune. Namsos helsehus ligger på Bjørum, med flott utsikt mot sentrum av Namsos by.

Tilbud  

  • langtidsopphold 
  • kortttidsopphold  
  • rehabiliteringsopphold  
  • kommunalt øyeblikkelig hjelp døgntilbud (KØHD)  
  • dag-/nattopphold 

Om Namsos helsehus

Namsos Helsehus har 97 plasser fordelt på 97 rom og fem avdelinger. Hver avdeling har en til tre dagligstuer og veranda. Kommunens sentralkjøkken holder til på helsehuset, det samme gjør fysio- og ergoterapitjenesten. Helsehuset har også eget vaskeri.

Aktivitet og innhold i hverdagen

Namsos Helsehus har stort fokus på aktivitet og innhold i hverdagen for den enkelte. Helsehuset har en fin uteplass med sitteplass og bålpanne, og det er gode muligheter for gåturer rundt Helsehuset.

Namsos Helsehus har aktivitørtjeneste og et godt samarbeid med frivillige organisasjoner. Disse bidrar med både ulike arrangementer og besøk- og aktivitetsvenner. 

Namsos helsehus på sosiale medier

Besøk oss gjerne også på sosiale medier! 

Namsos helsehus på Facebook

Namsos helsehus korttidsavdelingen på TikTok

Alle beboere som er med på bilder eller video har samtykket til dette, eller pårørende/verge har samtykket på deres vegne. Har du spørsmål om samtykke er du velkommen til å kontakte Namsos helsehus på e-post postmottak@namsos.kommune.no eller telefon 74 21 71 00 mellom 08.00 og 15.30.

Adresse

Besøk oss:

Namsos Helsehus 
Prestegårdsstien 4 
7804 Namsos 

Postadresse
Namsos kommune,
Stavarvegen 2,
7856 JØA