Sommerferie i Namsos 2022

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. I kommunen finnes det en rekke tilbud til ferieaktiviteter for barn og unge.

Hoaleir

Leir som arrangeres i uke 25 og 26 av idrettsfag ved Olav Duun VGS.
Info om priser og påmelding her på Hoaleirens facebookside.

Vannaktivitetsleir

Barna får prøve seg på varierte aktiviteter både på land og vann, som blant annet; livredning, vanngeværkrig, kajakk, sup-brett, roing, beachpolo og leikaktiviteter på stor flyteflåte, minigolf, ballaktiviteter på land, tråbiler, natursti og diverse andre leikaktiviteter på land. Dette skjer på Øra ved Namsos Camping i uke 26. For 5.-7.klasse vil det bli mandag 27.juni og tirsdag 28.juni kl 08.30-14.00, og for 1.-4.klasse vil det bli på onsdag 29.juni og torsdag 30.juni kl 08.30-14.00.

Sommerskole på Jøa

Sommerskolen vil ha fokus på nærmiljøet hvor man utforsker naturen og historien til den sagaomsuste øya. Tilbudet foregår mandag 27. juni og fredag 1. juli, og er for elever i 1. til 4. klasse.
Tilbudet er gratis.
Påmeldingsfrist: 17.05.22
Påmelding til: inge.haarstad@namsos.kommune.no

Sommer-sprell på Otterøya

Otterøy frivillighetssentral arrangerer aktivitetsuke ved Heimen på Otterøya i uke 26. Tilbudet er for 1-7.klasse og har åpningstider fra 10 til 15. Noe av fokuset er å utforske nærmiljøet hvor vi skal på gårdsbesøk og se på laksnot. For øvrig er fokuset på mestring og gøy gjennom lek.
Påmelding til Monica Hestvik, 46 80 06 54.
Max 30 plasser.

Sommersprell på Otterøya 2022, Facebook

Filmbussen

Filmbussen kjører rundt i Trøndelag og kommer til Namsos 4. og 5. august for å holde filmkurs. Instruktørene er proffe filmskapere og på 2-dagers kurset får du lære fra ide til fiks ferdig film med profesjonelt utstyr. Meld deg på du som er mellom 12 og 16 år. Kurset er gratis.
Påmelding til: Ingeborg.Flornes@namsos.kommune.no

StreetArtCamp

Kunstmuseet NordTrøndelag presenterer STREET ART CAMP 2022! Bli med på en heidundrende camp hvor vi lærer om gatekunst, lager kule ting og blir kjent med fine folk. Årets camp vil ha to grupper, en for alderen 10-14 år og en for 15-19 år. Campen går på dagtid 8.-11. august og vil være gratis.
Påmelding åpner 20. mai: www.kunstmuseet.no

Feriecamp

Feriecamp arrangeres i uke 31, 32 og 33 ved Høknes Barneskole.
Informasjon og priser finner du i vår artikkel om feriecamp.

Friluftsskole

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13 år. Målet med tilbudet er å kunne gi deltakerne gode opplevelser ute i friluft, samtidig som det legges vekt på det sosiale med ulike oppgaver på land og i vann. Deltakerne vil få en grunnleggende innføring i friluftsliv og skal gjennom obligatoriske tema som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner.

Informasjon om friluftsskolen finner du på DNT sine hjemmesider.

SommerFotball

I uke 30 arrangeres det fotballskole for barn født i 2013 til 2009.

Mer informasjon om SommerFotball 2022 finner du på Facebook