Sommerferie i Namsos 2022

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. I kommunen finnes det en rekke tilbud til ferieaktiviteter for barn og unge.

Filmbussen uke 31

Filmbussen kjører rundt i Trøndelag og kommer til Namsos 4. og 5. august for å holde filmkurs. Instruktørene er proffe filmskapere og på 2-dagers kurset får du lære fra ide til fiks ferdig film med profesjonelt utstyr. Meld deg på du som er mellom 12 og 16 år. Kurset er gratis.
Påmelding til: Ingeborg.Flornes@namsos.kommune.no

Feriecamp uke 31, 32, 33

Feriecamp arrangeres i uke 31, 32 og 33 ved Høknes Barneskole.
Informasjon og priser finner du i vår artikkel om feriecamp.

StreetArtCamp uke 32

Kunstmuseet NordTrøndelag presenterer STREET ART CAMP 2022! Bli med på en heidundrende camp hvor vi lærer om gatekunst, lager kule ting og blir kjent med fine folk. Årets camp vil ha to grupper, en for alderen 10-14 år og en for 15-19 år. Campen går på dagtid 8.-11. august og vil være gratis.
Påmelding åpner 20. mai: www.kunstmuseet.no

NF Academy fotballskole uke 33

15.–17. august i Kleppen idrettshall.

Namsos kommune har 80 plasser til disposisjon på fotballskolen NF Academy. Det er gratis å delta.

Det er dessverre ikke mulig å melde seg på, for det er ikke flere ledige plasser.

Hvem kan delta?

Du må være:

• interessert i fotball
  • født i 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 eller 2013
  • bosatt i Namsos kommune

De 80 plassene tildeles etter først-til-mølla prinsippet.

Hvordan melder du deg på NF Academy fotballskole?

Vi oppfordrer idrettslag til å sjekke interessen hos sine spillere i aktuell aldersgruppe og sende inn en samlet oversikt. Foreldre/foresatte kan også melde på sine barn.

Alle som deltar i regi av Namsos kommune vil få tildelt t-skjorte og shorts som benyttes under de tre dagene med fotballskole.

Ønsker du mer info om selve fotballskolen kan Soo Even Lervik kontaktes.

Soo Even Lervik
soo@nfacademy.no