Veterandagen markert i NTE-arena - Namsos kommune

Veterandagen markert i NTE-arena

På Frigjøringsdagen 8. mai var disse veteranene med på arrangementet i NTE-arena.

Her er det deltakere som var med i Tysklandsbrigader fra 1946 til ulike fredsbevarende oppdrag opp gjennom hele etterkrigstiden og fram til i dag.

Veterandagen markeres for å hedre og takke alle veteraner for deres innsats og bidrag til fred og demokrati i verden.

Veteraner samlet 8. mai 2022 - Klikk for stort bilde1. rekke (sittende): Anton Leithe, Torstein Dille, Dag Christiansen og Bjørn Bergum 2. rekke: Frode Øie Larsen, Arvid Leithe, Harald Hanssen, Lars Petter Skaanes, Leif Kjørsvik, Lars Inge Nilsen, Frank Grydeland 3. rekke: Tore Hongseth, Turid Gundersen, Rolf Arne Jøssund, Kjell Stendahl, Ronny Wollert Andreassen, Carl Sitter Geving, Kjetil Færøvik, Jørn Iver Pedersen, Bjørg Aasen og Anne Grete Sve. (Kine Skotnes var ikke til stede da bildet ble tatt)