TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud - Namsos kommune

TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud

TV-aksjonen 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen 24. oktober.

Hva går pengene til?

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet. Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Mali og Niger. Tiltakene vil styrke, beskytte og utdanne jenter.

Du finner mer informasjon på TV-aksjonen sin hjemmeside.

Lek

TV-aksjonen oppfordrer i år til å arrangere aktiviteter hvor lek står på programmet. Å leke understreke at barn er barn og kan gi gode opplevelser og læring for både barn og voksne.

Vi trenger digitale bøssebærere!

I år som i fjor vil det også være mulig å bli digital bøssebærer. Du kan registrere deg på hjemmesiden til TV-aksjonen.

Namsosordfører Arnhilds kommunebøsse

Namsos kommune v/ordfører Arnhild Holstad sin digitale bøsse til TV-aksjonen.

Givermuligheter

Næringslivsaksjon

Den 19. Oktober vil komiteen ved hjelp av formannskapet i Namsos og Namdal næringsforening gjennomføre en ringedugnad for å engasjere næringslivet i årets aksjon og tema. Næringslivet kan gi bidrag til aksjonen og eller engasjere sine ansatte på ulike måter. På hjemmesiden til TV-aksjonen finner du givermuligheter for bedrifter og andre muligheter for engasjement.

Resultater for Namsos kommune

Undervisningsopplegg til skole og barnehage

Lek og lær for en god sak! Engasjer din skole/barnehage i årets TV-aksjon gjennom vårt årlige undervisningsprogram, skoleløp eller basar.

Undervisningsopplegg for skole og barnehage

Du kan bidra med hjelp til de som ikke er så digitale

Også oppfordrer vi DEG til å bistå de som ikke er så digitale og ikke bruker vipps, med hjelp til å gi. Også i år vil det være mulig å gi via SMS og bank. Du finner det på nett og NRK kommer med informasjon. Trenger du mer informasjon, må du bare ta kontakt med kommunens innbyggertorg eller med oss i kommunekomiteen.

Lykke til med en kreativ innsamling!

Hilsen TV-aksjonen i Namsos Kjersti Tommelstad, Frode Båtnes, Marion Fust Sæternes og Steinar Lyngstad.