TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud - Namsos kommune

TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud

TV-aksjonen 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen 24. oktober.

Hva går pengene til?

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet. Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Mali og Niger.

Du finner mer informasjon på TV-aksjonen sin hjemmeside.

Vi trenger bøssebærere!

Aksjonen er som tidligere år, like avhengig av at DU engasjerer deg som bøssebærer. Du kan registrere deg som bøssebærer fra midten av september. I år som i fjor vil det også være mulig å bli digital bøssebærer. Registrering blir tilgjengelig 14. september.

Namsosordfører Arnhilds kommunebøsse

Her vil du etter hvert finne Namsos kommunes offisielle digitale TV-aksjonsbøsse. Bruk gjerne bøssa vår, men det viktigste er at du bidrar.

Undervisningsopplegg til skole og barnehage

Lek og lær for en god sak! Engasjer din skole/barnehage i årets TV-aksjon gjennom vårt årlige undervisningsprogram, skoleløp eller basar.

Undervisningsopplegg for skole og barnehage

Du kan bidra med hjelp til de som ikke er så digitale

Også oppfordrer vi DEG til å bistå de som ikke er så digitale og ikke bruker vipps, med hjelp til å gi. Også i år vil det være mulig å gi via SMS og bank. Du finner det på nett og NRK kommer med informasjon. Trenger du mer informasjon, må du bare ta kontakt med kommunens innbyggertorg eller med oss i kommunekomiteen.

Lykke til med en kreativ innsamling!

Hilsen TV-aksjonen i Namsos Kjersti Tommelstad, Frode Båtnes, Marion Fust Sæternes og Steinar Lyngstad.

Kjersti Tommelstad
Varaordfører