Tidenes sommer - sommerhilsen

Mange har tatt ferie eller er på vei ut i den. Sommeren i år får kanskje et eget navn som «korona-sommeren 2020», akkurat som «korona-tider» kanskje blir årets nyord fra Språkrådet. Men vi oppfordrer på det sterkeste alle gode innbyggere i Namsos kommune til at vi alle gjør vårt til at dette skal bli tidenes sommer, og ikke tidenes korona-sommer.

Det er fristende for alle å være litt tettere, litt nærere og litt mer sosiale når (hvis?) sommervarmen kommer og kveldene er lange og lyse. Og det har jo gått bra så lenge nå, at det er vel ikke så farlig? Jo, det er nettopp det det er. Det skal lite til for økning i smittetilfeller, og da må vi i gang igjen med strenge tiltak.

La oss alle sammen fortsette å gjøre en innsats for fellesskapet, for å verne de mest sårbare, og for å unngå innstramminger i den friheten vi begynner å få tilbake. Da er det bare 3 ting som gjelder: Hold 1 meters avstand, husk god håndhygiene, og husk god hostehygiene. Og 2 ting til: Hold deg heime hvis du føler deg syk. Og husk solkrem :-)

Handle gjerne lokalt, og støtt det lokale næringslivet. God sommer!!!