Nytt koronatilfelle mandag - Namsos kommune

Nytt koronatilfelle mandag

Namsos kommune fikk i dag mandag rapportert en ny smittet. Vedkommende er kjent nærkontakt av personen som testet positivt lørdag.

Den smittede satt derfor allerede i karantene, og sitter nå i isolasjon. Smittesporing er gjennomført, og nærkontakter er varslet og satt i karantene.

Fredag 2. juli var den smittede personen innom NTE Arena for vaksine. Namsos kommune ber derfor de som var i lokalene mellom 13:15 og 14:15 om å være ekstra oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste seg. Fungerende kommuneoverlege Kaia Kvisterø understreker at smittevernet har høyeste prioritet på NTE arena, og at det er trygt for innbyggerne å komme for å vaksinere seg.

– Selv om gjenåpninga av samfunnet er godt i gang, må vi ikke glemme at vi ikke er kvitt koronaviruset. Det er like viktig som før at folk med luftveissymtomer tester seg tidlig og holder seg hjemme til prøvesvaret er klart. Dette gjelder selv ved lette symptomer som kun har vart en dag eller to, forteller fungerende kommuneoverlege Kaia Kvisterø.

Namsos kommunes koronainformasjon