Ny kommuneadvokat i Namsos kommune

Namsos kommune informerer med dette om at Siw Bleikvassli er ansatt som kommuneadvokat i Namsos kommune. Hun starter i jobben på deltid etter påske, og vil være i fulltid fra sommeren.

Klikk for stort bildeNy kommuneadvokat Siw Bleikvassli Bleikvassli har solid kompetanse innen blant annet arbeidsrett, fast eiendom og velferdsrett, og har bred arbeidserfaring fra både offentlig og privat virksomhet. Hun har de siste årene vært fast forsvarer ved Namdal tingrett.

«Vi er veldig fornøyde med å få Siw Bleikvassli med på laget» sier rådmann Inge Ryan i Namsos kommune. «Hun var en meget kompetent søker til stillingen, og vi ser fram til at hun skal begynne å jobbe hos oss. Hun vil starte hos oss etter påske, og vil bruke tida fram mot sommeren til å avslutte sin nåværende virksomhet» sier Ryan videre.

«Grunnen til at vi velger å ansette egen kommuneadvokat, er først og fremst at vi ser at på enkelte saksområder så bruker vi mye ressurser på å kjøpe ekstern advokatbistand for å møte i retten. Dette dreier seg i første rekke om barnevernsområdet. Vi ser dermed at vi økonomisk forsvarer å heller ha kompetansen i eget hus, samt at vi gjennom dette bygger opp kompetanse i hele organisasjonen» sier Ryan avslutningsvis.

Inge Ryan
Kommunedirektør