Informasjon om koronaviruset

Legevakta flytter inn i nye lokaler fra og med 31. mars 2020

Namsos legevakt flytter fra Sykehuset Namsos til nye lokaler ved Østre legesenter (Træn lokaler) fra og med 31. mars

Dette gjelder legevakt for

• kveld/natt kl.15.30-08.00
  • helg: lørdag-søndag, hele døgnet

For øyeblikkelig hjelp på dagtid mellom kl. 08:00-15:30 skal fastlege kontaktes som vanlig.
Telefonnummeret til legevakt hele døgnet er som før: 116117.
Bemanningen på legevakta vil bestå av vakthavende lege, samt helsesekretær eller sykepleier.

Adressen til legevakta er:

Pinavegen 14

Flyttingen ble gjennomført som et smitteforebyggende tiltak i den pågående korona-epidemien.

I forkant av flyttingen er lokalene ved Østre tilrettelagt og rigget for at legevakta skal drives der de neste 6 månedene. Eventuell forlengelse ut over dette kommer det nærmere informasjon om hvis det blir aktuelt.

Smitteforebygging korona ved legevakta

Det vil bli en brakke utenfor legevaktslokaler som fungerer på lik linje med teltet utenfor sykehuset, for kliniske undersøkelser av pasienter som ikke bør/skal inn i legevaktslokalene på grunn av smitteforebygging av SARS-Cov-2. Denne brakka vil være utstyrt som et legekontor, slik at lege på vakt ikke trenger å forflytte seg inn i legevaktslokaler for å hente eller utføre tester.

Cathrine Ørjasæter Forås
Avdelingsleder