Kulturpris og Frivillighetspris

Nå kan du foreslå kandidater til Namsos kommunes Kulturpris og Frivillighetspris. Frist for å sende inn forslag er 24. november.

Namsos kommunes kulturpris tildeles for fremragende kulturell innsats for kulturlivet i Namsos kommune. Prisen kan deles ut til:

• utøvere, formidlere og kunstnere av enhver art
  • andre som ved kunstnerisk eller kulturell virksomhet har gjort en betydelig og aktiv innsats for å styrke kulturlivet i kommunen.

Namsos kommunes frivillighetspris skal anerkjenne, synliggjøre og motivere frivilligheten i Namsos kommune.

• Frivillighetsprisen tildeles en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for de enkelte og lokalsamfunnet i Namsos kommune.

På denne siden kan du lese mer om prisene, og foreslå kandidater.