Namsos kommune

Informasjon om nye smittevernveiledere for barnehage, skole og helse

Informasjon om nye smittevernveiledere for barnehage, skole og helse

Skoler og barnehager

Da har regjeringen varslet at de gjeldende smittevernsveilederne som skoler og barnehager i dag jobber etter erstattes med nye veiledere fra neste uke. De nye veilederne vil komme i løpet av 29.05.20.

I praksis betyr det en mer normalisert hverdag for barn, foreldre og ansatte i barnehage og skole, selv om smittevern fortsatt skal ha fokus videre fremover.

Barnehage

Barnehagene vil fra tirsdag 02.06 ha normal åpningstid. Trengsel og ansamlinger skal fortsatt unngås, så det må forventes noe lokal tilpasning fra barnehage til barnehage på hvordan levering og henting foregår, og dere må ha tålmodighet med at det kan bli noe venting hvis mange kommer til samme tid morgen/ettermiddag.

Skole

Alle skolene vil komme tilbake til tilnærmet normal drift i løpet av neste uke. Dere vil få nærmere beskjed fra egen skole (via Transponder) i løpet av fredag 29.05.

Helseinstitusjoner

Det åpnes også opp for besøk på helseinstitusjoner. Helse jobber med lokale retningslinjer som skal være klare på kort tid. Pårørende kan ta kontakt med den enkelte helseinstitusjon for nærmere avtale.

Informasjon fra nasjonale myndigheter om endringene