Hvem bør få frivillighetspris og kulturpris?

Hvem synes du at fortjener å få Namsos kommunes frivillighetspris og kulturpris i år?


I fjor fikk Kjell-Inge Aas fra Frivilligsentralen i Namsos Frivillighetsprisen, mens Kulturprisen gikk til teaterregissør og dramatiker Nina Wester.

Viktige priser for vinnerne

Kjell-Inge Aas forteller at Frivillighetsprisen ble en viktig pris for han.

– Det var "greit" å bli satt pris på og at det blir satt pris på det man bidrar med, forteller Aas til Namsos kommune. 

Den Oslo-baserte regissøren Nina Wester har mottatt flere viktige priser før, men Kulturprisen fra Namsos kommune hadde sin egen dimensjon for henne.

– Det var en veldig, veldig stor ære å få prisen, for det er noe eget å bli sett av sine egne der man kommer fra. Det er ekstra viktig, utdyper Wester.

Nå oppfordrer begge fjorårsvinnerne innbyggerne til å nominere folk til årets priser innen fristen 31. oktober. 

– Det finnes veldig mange rundt om i Namsos kommune som hadde fortjent å få en slik oppmerksomhet, sier Kjell-Inge Aas.

Mann smiler og holder hender og blomster opp som seiersmarkering i sal med mange mennesker. - Klikk for stort bildeKjell-Inge Aas fikk Frivillighetsprisen 2022 fra Namsos kommune. Namsos kommune / Ole Morten Melgård

Kulturprisen

Om Kulturprisen heter det at den skal gis for fremragende kulturell innsats for kulturlivet i Namsos kommune.

Prisen kan deles ut til utøvere, formidlere og kunstnere av enhver art. Den kan også deles ut til andre som ved kunstnerisk eller kulturell virksomhet har gjort en betydelig og aktiv innsats for å styrke kulturlivet i kommunen.

Mer informasjon om Namsos kommunes kulturpris

Frivillighetsprisen

Frivillighetsprisen deles årlig ut til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til det beste for den enkelte og lokalsamfunnet i Namsos kommune.

Mer informasjon om Namsos kommunes frivillighetspris

Ordfører holder bilde sammen med glad kvinne med blomsterbukett.  - Klikk for stort bildeEn glad Nina Wester mottok Kulturprisen for 2022 fra ordfører Frode Båtnes. Namsos kommune / Ole Morten Melgård

Alle kan sende inn forslag

Forslag på hvem som bør få årets priser sender du enkelt inn via kommunens hjemmeside. Lenker finner du sammen med informasjonen om prisene. Du kan også ta kontakt med et av våre innbyggertorg eller ringe oss på 74 21 71 00.
 
Men husk fristen – 31. oktober altså.