GullKlompen Sommerfotball - Namsos kommune

GullKlompen Sommerfotball

Klompen FK og Gullvikmoen IL har fått midler til å arrangere fotballaktivitet sommeren 2021 fra Gjensidigestiftelsen. Tiltaket er helt gratis for alle deltagere.

Hva er GullKlompen Sommerfotball?

• Opplegget gjelder for gutter og jenter født i 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 og 2008 med bosted i Namsos kommune.
  • Ungdommer med fotballbakgrunn skal være instruktører for barna med oppsyn av representant fra klubbene.
  • Hver gruppe får 90 min trening/aktivitet med de samme instruktørene hver dag.
  •  Vi har en øvre begrensning på 30-35 barn i hver gruppe/årskull. Det kan bli aktuelt å slå sammen grupper i forhold til påmelding.
  •  Dette er ikke en fotballskole, men må regnes som fotballaktivitet for de som ønsker et gratis tilbud.
  • Alle må ha med seg leggskinner og drikkeflaske.

Hvor og når arrangeres Sommerfotball?

• Hvor: Grong Sparebankbanen i Kleppen idrettspark.
  • Når: Fra mandag 2. august til fredag 6. august. Banen har vi fått lånt av Namsos Kommune fra kl. 1000-1600 alle dager. Hver gruppe blir oppsatt på fast tidspunkt hver av dagene.

• Meld på ditt barn med en mail til klompenfk@gmail.com.
  • Følgende info trengs:
    • Navn
    • Fødselsår
    • Kjønn
    • Mobilnummer og e-post til foresatt
  • Praktisk info i forhold til oppmøte, instruktører osv. kommer når det nærmer seg aktiviteten.