Gratis kunstworkshop med Morten Kveen - Strek i regninga - Namsos kommune

Gratis kunstworkshop med Morten Kveen - Strek i regninga

Tirsdag 11. oktober inviterer Namsos folkebibliotek, Åwesome Events og Morten Kveen ungdommer fra 7. trinn og oppover med på kunstworkshop.

Kunstworkshop

• Sted: Namsos folkebibliotek.
  • Tid: 11. oktober kl. 12.00-16.00.
  • Alder: 12-19 år.
  • Du melder deg på ved å bruke skjemaet som ligger nederst på denne siden.

Morten Kveen

2020 ble året da Morten Kveen bestemte seg for å satse på kunsten på fulltid. Han produserer kunst, holder utstillinger og underviser i tegning/maling for barn og ungdom. Han har en allsidig bakgrunn med å jobbe med mennesker som barnehagelærer og trener & leder i snowboardmiljøet. Han tar med seg disse erfaringene inn i kunsten og når han jobber som pedagog i sine male- og tegnekurs.

Morten er en kreativ og selvlært kunstner med fokus på samtidskunst. Kunsten til Morten bærer preg av tematikk, figurer og illustrasjoner basert på humor, satire, farger og linjer. Dette setter han sammen i et organisert kaos. Mortens utradisjonelle vei mot kunsten gir han store fordeler for å skape nyskapende og kreative verk som er et frisk pust i dagens samfunn.

Fokuset til Morten når han underviser er at hver enkelt deltaker skal få mulighet til å leke seg med kunsten. Han tilpasser undervisningen og lytter til hver enkelt, og på den måten skapes det et kreativt miljø å produsere kunst i. Det bidrar til kreative og unike verk med et personlig preg. På denne måten blir det en sosial, gøyal og kreativ prosess i fellesskap.

Innhold i workshopen

• Utforskning av grunnteknikker.
  • Lære seg å fullføre kreative prosesser fra start til ferdigstilt verk.
  • Jobbe i team med et kunstverk.

Utstilling av Mortens verk i biblioteket

Etter workshopen vil det være utstilling av Mortens verk i bibliotekets lokaler fra 16.30 – 20.00, deltakere med foreldre er velkommen hit også!

Kurset er gratis, førstemann til mølla.  Vi har 15 plasser.