Gjenåpning av Oasen svømme og miljøsenter

Vi jobber for en trygg gjenåpning av Oasen Svømme og Miljøsenter. Vi gleder oss til å endelig å se dere igjen!

Mandag 15. juni, kl 09.00.

Her er litt info i forbindelse med åpningen

Det er viktig at du som medlem og kunde setter deg inn i denne informasjon før du kommer.

Helse- og treningssenter

• Sirkeltreningene og spinning-gruppene utgår frem til høsten, følg med på hjemmesiden når de starter igjen.
  • Det vil bli noen tilpasninger på åpningstider, og det vil dessverre ikke bli mulighet for å benytte seg av nøkkelkortordningen på treningssenteret etter gjenåpning. Vi må komme tilbake til om vi finner en løsning for å få til dette. Så åpningstiden for treningssentret vil være samme som i bassengene i sommer.

Basseng

• Under stengeperioden har vi utført en del vedlikehold og rehabilitering i anlegget. Stupetårnene og sklia er åpne og nymalt. Nybonede gulv er glatte, så vær forsiktig.
  • Varmebassenget i svømmehallen er åpent som vanlig for alle, men de faste treningene vil ikke settes i gang før etter sommerferien.

Åpningstider for basseng og helse- og treningssenter

Dager Åpningstid
Mandag, tirsdag og torsdag 09.00-19.30
Onsdag og fredag 10.00-19.30
Lørdag og søndag 10.00-15.30

Avtalegiro gjenopptas for juli måned og månedskort, klippekort, gavekort etc. forlenges med antall stengte dager f.o.m. 15. juni.

De viktigste punktene som gjelder for besøk i Oasen:

• Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Hold avstand til andre enn de du er i husstand med og følg merking/instrukser fra personalet
  • God håndhygiene før, under og etter besøket
  • Tålmodighet i inngangs-/utgangssonen og ved kafeområdet

Vi i Oasen ønsker dere velkommen!

Oasen Svømme og Miljøsenter

Besøksadresse: