Gardebesøk i Namsos 3. august - Namsos kommune

Gardebesøk i Namsos 3. august

Med over 100 gardister i aksjon tør vi garantere Namsos et imponerende show – ta med venner og familie og opplev disiplin og presisjon i verdensklasse!

Gardemusikken er 3. gardekompani sin musikktropp. De er igjen klar til glede publikum med sitt ferske program, under kyndig ledelse av deres dirigent musikkmajor Bjørn Bogetvedt. Gardemusikken består egentlig av to korps; en symfonisk janitsjarbesetning på omtrent 55 soldater, og ett seremonielt signalkorps med signaltrommer og hornblåsere.

Program for Namsosbesøket

Kl.17.00 starter oppmarsjen fra hovedinngangen til Scandic Rock City. Paraden går gjennom byen forbi storsentret ned til kaia, opp havnegata til Sverresgate og videre til parkeringsplassen ved Rema Rock City. På veg gjennom byen kan det kanskje dukke opp muligheter for litt gatedrill og trommestunt!

Ved endestasjonen på parkeringsplassen ved Rema Rock City skal det holes drilloppvisning. Her får du oppleve det beste Norge har å by på innen rytme, presisjon og eleganse!

Ruten garden går i sentrum - Klikk for stort bilde