Fritidskort for våren 2021 er nå klart

Fritidskort for våren 2021 er nå klart, men det blir litt annerledes enn i høst! Namsos Kommune har tatt i bruk en ny løsning for utdeling av fritidskort, og denne nettportalen heter Friskus.

Friskus gjør det enkelt for alle Namsos innbyggere å delta på aktiviteter i kommunen. Plattformen innehar oversikt over både aktiviteter og foreninger, samt at tildeling og distribusjon av fritidskort.

Besøk vår nye nettportal - Friskus

I Friskusportalen finner du etter hvert en oversikt over alle fritidsaktører som tilbyr betaling med Fritidskort. Du må være oppmerksom på følgende:

• som foresatt må du opprette en bruker i Friskusportalen
  • du skal nå velge hva du vil bruke fritidskortet på for vårsemesteret. Ditt valg for høsten 2020 gjelder ikke lengre.
  • med den nye ordningen skal du betale faktura for din fritidsaktivitet direkte i Friskus-portalen, og ikke i nettbanken.
  • pengene du har i fritidskortet blir tilgjengelig når du skal betale faktura, og trekkes fra fakturabeløpet. Du kan enkelt fordele pengene på fritidskortet på flere fakturaer.

Du kan lese mer om fritidskortet og se videoveiledninger på kommunens infoside om Fritidskortet for barn og unge.

Esten Skullerud
Prosjektleder Fritidskort