Forfattermøte på Namsos folkebibliotek - Namsos kommune

Forfattermøte på Namsos folkebibliotek

Forfattermøte på Namsos folkebibliotek onsdag 24. november: Nils Roger Duna og Kåre Aalberg presenterer sin bok Festung Vemundvik, og Ragnar Prestvik presenterer sin bok Midt i matfatet. Nils Roger Duna presenterer også sin bok «Sørsamisk reindrift gjennom ett år» .

Dette er et et samarbeidsprosjekt med Namdal seniorforum.

Om bøkene

Festung Vemundvik er en oversikt over tyskernes aktivitet og livet i Vemundvik under andre verdenskrig.

Midt i matfatet er en hyllest til matregionen Namdalen og gir en presentasjon av det store mangfoldet av råvarer og produkter vi har i Namdalen.

Sørsamisk reindrift gjennom ett år Med noen historiske tilbakeblikk, samerett og reindriftsrett
Boka omhandler hele det sørsamiske området, fra Saltfjellet i nord til Engerdal i sør. Den setter fokus på reindrifta og dagens utfordringer i det sørsamiske området.

Om forfatterne

Nils Roger Duna har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet, og har tidligere utgitt Samer og reindrift ved Namsenfjorden som han i 2020 fikk Namsos kommunes kulturpris for, og også gitt ut boka Sørsamisk reindrift gjennom ett år.

Kåre Aalberg var lærer og rektor i grunnskolen i 25 år, var ordfører i Namsos fra 2003-2007, og har vært daglig leder av MN Vekst.

Ragnar Prestvik har vært journalist og redaksjonssjef i Namdalsavisa fra 1979-20015, varaordfører i Overhalla fra 2011-2015 og daglig leder i Namdal regionråd

Gratis inngang, billetter hentes gjennom Kulturhuset Namsos.

Kaffe og noe å bite i.
Velkommen!