Drop-in vaksinering i desember - Namsos kommune

Drop-in vaksinering i desember

Det er satt opp tre dager med drop-in vaksinering i Namsos i desember. Nå tilbys også de mellom 18 og 64 år som ikke tilhører en risikogruppe å ta en 4. dose koronavaksine, dersom de selv ønsker det.

Det er satt opp tre nye dager med drop-in vaksinering i Namsos: 08., 09. og 12. desember kl. 09.00–14.00. Datoene kommer i tillegg til drop-in vaksinering 28. november kl. 09.00–15.00. Vaksineringen foregår i NTE Arena.

Det tilbys vaksine både mot korona og influensa.

Noen grupper anbefales en ny oppfriskningsdose mot korona. Dette vil for de fleste være en fjerde dose koronavaksine, men for enkelte med svekket immunforsvar kan det være den femte dosen.

Det er nå også mulig for de mellom 18 og 64 år som ikke tilhører en risikogruppe å ta en 4. dose, dersom de selv ønsker det.

Oppfriskningsdose med koronavaksine (dose 4)

Influensavaksine høsten 2022

Hanne Berit Lingen