Bli med å sikre at alle barn og unge får mulighet til å delta i fritidsaktiviteter!

Bli med på en felles arbeidsøkt for å sikre at alle barn og unge får mulighet til å delta i fritidsaktiviteter!

Namsos kommune har inngått samarbeid med Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU), som har utviklet dialogverkøyet ALLEMED.

Sted: NTE Arena, Rock City-bygget, Namsos

Dato: 13. februar 2020Klikk for stort bilde

Tid: 18-21

I Namsos kommune skal alle barn og unge ha muligheten til å delta i fritidsaktiviteter, uavhengig av familiens økonomi. For å klare det, er vi nødt til å samarbeide tettere og spille hverandre gode!

Vi inviterer derfor til en ALLEMED-dugnad der kommune og frivillighet kommer sammen for å få en felles bevissthet og sammen utvikler ideer og dele erfaringer om hvordan vi kan sikre at alle barn og unge får mulighet til å delta i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi.

Underveis i dugnaden skal vi bruke dialogverktøyet ALLEMED.

• Ønsker du å lese mer om dette, kan du besøke nettsiden www.allemed.no
  • Det oppfordres til at minst én person fra hver enhet eller organisasjon/forening er representert.
  • Maks antall deltakere: 60 stk.
  • Meld inn hvilken organisasjon/forening du representerer.
  • Det vil bli enkel servering under dugnaden.

Påmelding

Send e-post til innbyggertorg@namsos.kommune.no  eller bruk kontaktskjemaet nederst på denne siden.

Påmeldingsfrist: mandag 10.februar.

Grip anledningen til å være med å påvirke veien videre i vår kommune!

Påmeldingsskjema til ALLEMED

Felt merket med * må fylles ut