Bli bøssebærer 23. oktober - TV-aksjon 2022 - Namsos kommune

Bli bøssebærer 23. oktober - TV-aksjon 2022

Sammen skal vi gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. I år går TV-aksjonen av stabelen 23. oktober.

Ønsker du å være med på verdens største dugnad?

Vi trenger flere bøssebærere

Meld deg som bøssebærer i Namsos kommune ved å bruke skjemaet nederst på denne siden.

Logo, bli bøssebærer, TV-aksjonen 2022 - Klikk for stort bilde

Har du jobbet for leger uten grenser?

Hvis du har lyst til å fortelle om din jobb i Leger uten grenser, så ønsker vi å komme i kontakt med deg. Fyll ut skjemaet nederst på denne siden, så tar vi kontakt.

Hva går pengene til?

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Sammen redder vi liv!

På nettsiden blimed.no kan du leser mer om hva pengene fra årets TV-aksjon går til.

Hvordan kan du gi ditt bidrag?

TV-aksjonen skal alltid legge til rette for at folk kan bidra på sin måte. For givermuligheter er ikke dette noe unntak, det skal være mulig å gi på alle mulige måter.

Privatpersoner kan gi bidrag fra 7. oktober

• Gi til bøssebæreren søndag 23. oktober.
  • Gi på digitale bøsser fra 7. oktober til og med 7. november.
  • Vipps til 2133
  • Send SMS med kodeord TVA til 2133 (300 kr)
  • Du kan sette inn ditt bidrag på innsamlingskonto: 8380 08 09005

Smilende mann som bærer innsamlingsbøsse, TV-aksjonen - Klikk for stort bilde  Logo, sammen redder vi liv, TV-aksjonen 2022 - Klikk for stort bilde

Næringsliv/organisasjoner, skoler/barnehager og trossamfunn kan bidra via giversider og spleis.

Oversikt over bidrag gitt til TV-aksjonen fra Namsos kommune

Skoler og barnehager

Lek og lær for en god sak!

Engasjer din skole/barnehage i årets TV-aksjon gjennom vårt årlige undervisningsprogram, skoleløp eller basar.

Registreringsskjema

Mer info om TV-aksjonen finner du på nettsiden blimed.no