Behovskartlegging Bangsundhall - Har du gode ideer? - Namsos kommune

Namsos kommune

Behovskartlegging Bangsundhall - Har du gode ideer?

Behovskartlegging Bangsundhall - Har du gode ideer?

Har du gode idéer og meninger om innhold og aktiviteter i ny flerbrukshall på Bangsund - Bangsundhallen? Hva er viktig å tenke på? Nå kan du melde inn dine tanker og idéer til arbeidsgruppen som skal bearbeide innspillene.  

Kartlegging

Namsos kommune skal gjennomføre en behovskartlegging i forbindelse med oppstart av forprosjekt Bangsundhall. Involvering av de som skal bruke hallen er viktig og vi ønsker innspill fra deg som innbygger.  Arbeidsgruppen som skal ta imot alle innspill er bredt sammensatt med representanter fra Bangsund skole, idrettsrådet, Bangsund Vel, Bangsund IL, Bangsund Samfunnshus, ungdomsrådet, FAU, kommunens avdeling for strategi og samfunnsutvikling, kultur og idrett/spillemidler. 

Invitasjon til stormøte på Bangsund skole

Innhold

Bangsundhallen skal være en flerbrukshall og skal inkludere idrettsaktiviteter, kulturaktiviteter, være en arena som sosial møteplass, ungdomsklubb og andre aktiviteter du som innbygger ønsker skal være der.

Innspill

I skjemaet under kan du skrive inn dine tanker og meninger om bruk og innhold. Skriv gjerne inn navn, telefonnummer og e-postadresse slik at vi kan kontakte deg hvis det skulle være behov for det.

Du kan også skrive ned dine idéer og tanker og legge dem i forslagskassen på Joker Bangsund eller på Coop Extra Spillum.

Ønsker du å sende inn dine innspill via e-post, sender du til marthe.sund@namsos.kommune.no . Marthe kan også svare på eventuelle spørsmål på telefon 91 33 15 50. På forhånd takk for innspill!

Felt merket med * må fylles ut

Arbeidsgruppa

Arbeidsgruppa i forprosjektet til bangsundhallen er samlet i gymsalen på bangsund skole. de ser mot scenen. - Klikk for stort bilde Namdalsavisa  

Kontakt

Marthe Sund
Samfunnsutvikler folkehelse
E-post
Telefon 913 31 550