Asfaltering kommunale veier - Namsos kommune

Asfaltering kommunale veier

Asfaltering i Namsos 30. og 31. august.

Tirsdag 30. august

Deler av Spillumsvegen, Anders Havigs alle, Sorenskriver Lunds gate og deler av Kattmarkvegen asfalteres.

Det blir passering i ett kjørefelt med manuell dirigering. Mens arbeidene pågår i Anders Havigs alle anbefaler vi at du bruker andre veier inn- og ut av boligområdet på Bjørum.

Asfaltering Spillumsvegen

Asfaltering Anders Havigs alle og Sorenskriver Lunds gate

Kart som viser hvor det skal asfalteres i Anders Havigs Alle og Sorenskriver Lunds gate - Klikk for stort bilde

Asfaltering Kattmarkvegen

Kart som viser hvor det skal asfalteres i Kattmarkvegen - Klikk for stort bilde

Onsdag 31 august

Deler av kjærlighetsstien og Smimovegen asfalteres.

Det blir passering i ett kjørefelt med manuell dirigering i Kjærlighetsstien. I Smimovegen er det ikke mulig å passere maskinene mens arbeidet pågår.

Asfaltering Kjærlighetsstien

Kart som viser hvor det skal asfalteres i Kjærlighetsstien - Klikk for stort bilde

Asfaltering Smimovegen

Kart som viser hvor det skal asfalteres i Smimovegen. - Klikk for stort bilde

Takk for at du viser hensyn!