Åpen skole på Namdalseid utsatt

Den planlagte åpne dagen lørdag 19. september på nybygde Namdalseid skole er utsatt grunnet smittevernsreglene i forbindelse med koronaepediemien.

Den nye skolen på Namdalseid ble tatt i bruk allerede i februar, men på grunn av koronaepedemien ble åpen dag for interesserte utsatt til september. Nå er anledningen for å besøke det flotte nybygget dessverre utsatt på ubestemt tid.

– På grunn av Covid 19 og fare for smitte må vi dessverre avlyse dette arrangementet lørdag 19. Dette gjøres i samråd med kommuneoverlegen, det lar seg ikke gjennomføres. Vi håper å komme tilbake ved en senere anledning. Omvisning skal det bli så snart det lar seg gjennomføres, sier rektor ved Namdalseid skole Trine Risan til lokalavisa #fjordtilfjord.

Namdalseid skoles inngangsparti - Klikk for stort bildeNamdalseid skole og idrettshall Svein Tore Kolstad