Eldre og sykehjemsbeboere anbefales ny oppfriskningsdose (dose 4) - Namsos kommune

Alle over 65 år og sykehjemsbeboere anbefales ny oppfriskningsdose (dose 4)

Personer som er 65 år eller eldre anbefales en ny oppfriskningsdose med koronavaksine. Dette vil for de fleste være en fjerde dose koronavaksine. Namsos kommune tilbyr drop-in vaksinering i september.

Anbefalingen om ny oppfriskningsdose til denne aldersgruppen gjelder uavhengig om du har gjennomgått sykdom etter forrige dose. Det bør være minimum 3 uker mellom gjennomgått koronasykdom og ny oppfriskningsdose, men et lengre intervall vil som regel gi en bedre immunrespons. Oppfriskningsdose kan tilbys tidligst 4 måneder etter siste vaksinedose.

Drop-in på NTE arena

For innbyggere i Namsos kommune som er 65 år og eldre vil det åpnes opp for drop-in vaksinering på følgende datoer:

• 08. september
  • 09. september
  • 21. september
  • 22. september

Tidspunkt: kl. 10.00-15.00. Vaksineringen foregår på NTE arena.

Vaksinene som tilbys er Moderna og BioNTech/Pfizer.

I tillegg er det mulig å ta vaksine ved Apotek1 Namsos, Storsenteret.

Timebestilling på apotek

Vaksinetilbud på bosted til enkelte

• Beboere på våre helseinstitusjoner får tilbud om å vaksineres der de bor.
  • Personer som mottar hjemmesykepleie, og som har problemer med å komme seg til helsestasjonen, får tilbud om å vaksineres av hjemmesykepleien.

Du kan lese mer om fjerde vaksinedose/ny oppfriskningsdose hos Helsenorge

Namsos kommunes informasjonssider om koronavaksine